Не кажи — не вмію, а кажи — навчусь!

Міжнародна літня школа з екопедагогіки в Сербії

В рамках молодіжних обмінів сербська Асоціація “Еко весело табір” з 10.08. по 21.08.2016р. у співпраці з асоціацією JANUN з Ганновера організували міжнародну літню школу «Еко табір в Крагуєваце» з екопедагогіки. Волонтери з Німеччини, України та Сербії провели серію семінарів по темі поновлюваних джерел енергії, утилізації, управління проектами і активного волонтерства молоді. Проведені семінари, які пов’язані з навчанням дітей про охорону навколишнього середовища.

 

Україна була представлена громадською організацією РМЕО “Екосфера” із Ужгорода. Її представляли:від РМЕО “Екосфера” керівник делегації Катерина Станкевич та волонтери Наталія Носа та Диана Попфалуши.

 

(продовження…)

Сьогодні свято – Міжнародний День молоді

Необхідність об’єднання молоді всієї планети було визнано на Лісабонської конференції 1998 року. Генеральна Асамблея ООН узаконила в 1999 році організацію інформаційно — пропагандистського заходу.

 

Молодіжний рух по всьому світу має грандіозне значення – від сили і енергії, зосередженої в умах здатних талановитих людей залежить майбутнє планети.

 

Основні проблеми, що зачіпають молоде покоління, — це безробіття, бідність, СНІД. ООН закликає об’єднати зусилля всіх поколінь молоді.