Не кажи — не вмію, а кажи — навчусь!

КОНКУРС НА ВАКАНТНІ ПОСАДИ ЛЕКТОРІВ ТА ЕКСПЕРТІВ (ТРЕНЕРІВ) ТА ПЕРЕКЛАДАЧА ДЛЯ ВИКОНАННЯ РОБІТ У ПРОЕКТІ

Міжнародна Асоціація Інституцій Регіонального Розвитку «МАІРР» в м.Ужгороді, оголошує конкурс на заміщення вакантних посад:
• Лекторів – тренерів для роботи з молодіжними групами;
• Експертів – тренерів для роботи з молодіжними групами та підготовці мультимедіа продуктів;
• Перекладача з українсько-словацько-англійської мов для роботи з молодіжними групами та перекладу інформаційних документів,

 

Вакансії оголошені з метою виконання завдань проекту «Україна та Словаччина очима молоді» (Реєстраційний номер: CBC02/PSK-I/046), що спів-фінансується в рамках Норвезького фінансового механізму та державного бюджету Словацької Республіки на підставі виконання грантової угоди між Пряшівським самоврядним краєм та Регіональною Агенцією Інновацій із словацького боку та Міжнародною Асоціацією Інституцій Регіонального Розвитку «МАІРР» з боку України. Головним завданням проекту є зменшення існуючих бар’єрів для транскордонної співпраці та поліпшення транскордонного потоку інформації.

 


В рамках виконання проект передбачає створення потужної медіа складової та здійснення стратегічного планування для молоді по (діти старших класів загальноосвітніх шкіл м.Ужгорода та м.Кошице) прикордонних регіонів Словаччини та України. До травня 2017 року в м.Ужгороді буде створено молодіжні медіа центри та сформовані міжнародні групи активної молоді з метою впровадження ефективної молодіжної політики та формування сприятливого міжнародного середовища в сфері розвитку лідерських якостей для молоді в прикордонних регіонах.

 

Вимоги до посади лекторів – тренерів для роботи з молодіжними групами.
Освіта: вища (бакалавр, магістр).
Професіональні навички: досвід роботи з молодіжними групами, досвід формування команди, досвід тренерської роботи та навички у реалізації завдань по підготовки молоді в якості лідера або члена команди, здатність якісно, швидко і правильно виконувати договірні зобов’язання.
Комп’ютерні навички: професійні навички уміння роботи на комп’ютері (Інтернет, електронне листування, Windows, Microsoft Office, PowerPoint, Microsoft Excel, на рівні користувачів Facebook, Skype.
Мовні навички: українська мова (перевага буде надаватись кандидатам із знанням словацької та/або англійської мов).

 

Вимоги до посади експертів – тренерів для роботи з молодіжними групами та підготовці мультимедіа продуктів.
Освіта: вища (бакалавр, магістр).
Професіональні навички: досвід роботи з молодіжними групами, досвід тренерської роботи та навички при розробці та презентації міультимедіа продуктів, здатність якісно, швидко і правильно виконувати договірні зобов’язання.
Комп’ютерні навички: професійні навички уміння роботи на комп’ютері (Інтернет, електронне листування, програми відеомонтажу PINNACLE VIDEOSPIN, VideoPad, Video Editor Adobe Premiere, Windows, Microsoft Office, PowerPoint, Microsoft Excel, на рівні користувачів Facebook, Skype.
Мовні навички: українська (перевага буде надаватись кандидатам із знанням словацької та/або англійської мов).

 

Вимоги до посади перекладача з українсько-словацько-англійської мов для роботи з молодіжними групами та перекладу інформаційних документів.
Освіта: вища (бакалавр, магістр).
Професіональні навички: досвід роботи з молодіжними та професійними групами у проведенні послідовного перекладу та навички при перекладі інформаційних документів з українсько-словацько-англійської мови, здатність якісно, швидко і правильно виконувати договірні зобов’язання.
Комп’ютерні навички: професійні навички уміння роботи на комп’ютері (Інтернет, електронне листування, Windows, Microsoft Office, PowerPoint, Microsoft Excel, на рівні користувачів Facebook, Skype.
Мовні навички: знання української мови, знання словацької та англійської мов (письмово, усно).

 

Для обговорення питань працевлаштування, кандидат повинен до 08 липня 2016 року надіслати на електронну пошту associationiardi@gmail.com коротке резюме (CV – європейської форми) на українській або англійській мові, з описанням досвіду роботи за вище зазначеними вимогами.

 

Контактні дані: Ел. пошта: associationiardi@gmail.com Тел.: 0993254990

Документ у форматі PDF