Не кажи — не вмію, а кажи — навчусь!

Тренінгова програма «Бізнес без кордонів» в м.Лондоні. Нові туристичні та навчальні програми для молоді України, розроблені молоддю.

У лютому 2014 році в м.Лондоні відбулася тренінгові програма для молоді 3-х країнЄ Великобританії, України та Туреччини, під час якої , учасники розробили інноваційні туристичні освітні продукти, які заслуговують на подальше поширення та запровадження серед молоді України:
- Освітньо-туристична програма «По шляхам Гарри Поттера» став одним із найбільш захоплюючих молодіжних проектів, що розроблена студентами Школи Джана Касса м.Лондона.
- Освітня бізнес-прозрама: «Біржова діяльність», яка передбачає ознайомлення із роботою найстарішої біржи металу в м.Лондоні
- Освітня програма «Навчання в Великобританії», ознайомчі візити та участь у навчальних програмах Великобританії ( загальноосвітні школи та коледжи, вищі навчальні заклади).
 
Україну в м.Лондоні представляли учні гімназії м.Ужгорода, студенти Європейської школи «Альянс» та студенти Ужгородського Національного Університету.