Не кажи — не вмію, а кажи — навчусь!

OUR TRIP TO FINLAND – IX AEBR Youth Forum

IX молодіжний форум AEBR у м.Лапенранта, Фінляндії

З 21 по 25 серпня 2017 р. у м.Лапенранта, Фінляндії відбувся черговий IX молодіжний форум AEBR, що проводився на базі Лапенрантського технологічного університету та університету прикладних наук.

 

У форумі прийняли участь активна молодь з різних країн світу, що представляла професійні міжнародні організації. В результаті успішного молодіжного форуму учасники змогли собі знайти потенційних партнерів з Фінляндії, Німеччини, Іспанії, Росії, Білорусії, Латви, Польщі, Румунії та України.

 

22 серпня молодь ознайомили з технологічним університетом в Лапенранті та провели пізнавальну лекцію про принципи транскордонного співробітництва на європейському, регіональному та місцевому рівні, а також ознайомили з принципом роботи та досліджень інших популярних університетів у Фінляндії, які часто практикують різноманітні навчальні міжнародні програми обміну студентами та викладачами. Після цього було проведено інформативну екскурсію по околицям університету, в якому надано всі необхідні умови для отримання студентами якісної освіти. Особливо вражаючим виявився для всієї міжнародної команди симуляційний кабінет, який облаштований новітніми технологіями під лікарню. Тут студенти на сучасних манекенах, які максимально наближені до організму людини, а в подальшому і на справжніх пацієнтах, навчаються надавати першу медичну допомогу, проводити операції, лікувати різноманітні хвороби тощо.

 

(продовження…)