Не кажи — не вмію, а кажи — навчусь!

Форум партнерів транскордонного співробітництва «Європейська школа обміну досвідом»

Перша зустріч партнерів – Форум партнерів транскордонного співробітництва, відбудеться у рамках проекту «Європейська школа обміну досвідом» – платформа для забезпечення стійкої співпраці між освітніми установами в прикордонних регіонах України, Словаччини, Угорщини та Румунії, що здійснюється за фінансовою підтримкою ЄС та Програмою ЄІСП ТКС Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2007-2013.  Захід здійснюється консорціумом неурядових організацій та інституцій регіонального розвитку «Європейська школа обміну досвідом».
Метою форуму є синхронізація політики в прикордонних країнах та координація зусиль партнерів та експертів в сфері розвитку освіти та формування нового рівня освітніх послуг у прикордонних районах на основі сталого співробітництва між освітніми установами в прикордонних регіонах України, Словаччини, Угорщини та Румунії.

 

Під час форуму відбудеться:

  • Презентація завдань проекту: “Європейська школа обміну досвідом ” – платформа для забезпечення стійкої співпраці між освітніми установами в прикордонних регіонах України, Словаччини, Угорщини та Румунії;
  • Презентація основних інструментів для ефективної співпраці у сфері освіти для навчальних закладів в Україні, Словаччині, Угорщині та Румунії;
  • Формування мережі Транскордонних Партнерів (СВС Партнерів) в сфері освіти;
  • Формування міжнародної групи експертів у сфері розвитку освіти в прикордонних регіонах.

 

 

На партнерський форум запрошені представники національних та місцевих органів влади, представники вищих, технічних та середніх шкіл прикордонних регіонів Словаччини, Угорщини, Румунії та Україні, неурядові організації та інституції розвитку, зацікавлені в розвитку освіти на транскордонному та транснаціональному рівнях, міжнародні експерти в галузі освіти з прикордонних регіонів України, Словаччини, Угорщини та Румунії.

Захід відбудеться у конференц-залі готелю «Закарпаття» (м.Ужгород, пл. Кирила та Мефодія 5). Початок о 10.00, 11 травня 2011 року.

 

Координатор проекту
директор ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 м.Ужгорода
Петро Кіндюх