Не кажи — не вмію, а кажи — навчусь!

7 стипендій для школярів від британської Westbourne School

Сьогодні весь демократичний світ прагне підтримати Україну і намагається допомогти їй будь-якими доступними способами. Школа-пансіон Westbourne запускає безпрецедентну акцію для підтримки українців, які хочуть дати своїм дітям якісну британську освіту.

 

Ексклюзивно для клієнтів компанії «Бізнес-Лінк» школа пропонує 7 стипендій. Тільки 16 і 17 квітня 2014 року в київському офісі компанії «Бізнес -Лінк» відбудеться презентація цієї стипендіальної програми та конкурсний відбір школярів на отримання стипендій.
 

Учням, які почнуть навчання у вересні 2014 року, школа пропонує 7 стипендій у формі знижок на навчання у розмірі 20%, 40% і навіть 100%.
 
Повна, «Платинова стипендія», буде надана для одного учня з унікальними академічними даними, незалежно від віку чи програми.
 
Кількість місць на семінарі обмежена – не більше 15 сімей. Телефон для консультацій (044) 494-20-80.
 
Більш детальна інформація та програма семінару>>>
 
Реєстрація учасників семінару>>>
 
Крім надання стипендій, компанія «Бізнес-Лінк» та Школа-пансіон Westbourne зафіксують вартість навчання в гривнях за курсом 14,80 грн за один фунт. Вартість навчання буде зафіксована на весь період навчання для українських школярів, які почнуть своє навчання в Westbourne у вересні 2014 року.

 

За матеріалами сайту Освіта.ua