Не кажи — не вмію, а кажи — навчусь!

БІЗНЕС БЕЗ КОРДОНІВ

14-17  жовтня 2012 року у м.Коня, Турречина, відбулася міжнародна зустріч партнерів проекту «Бізнес без кордонів», який розпочав свою роботу з вересня 2012 року за фінансової підтримки Європейського Союзу, програмою «Молодь в Дії». У зустрічі взяли участь представники Закарпатської області: Носа Наталія, директор міжнародних програм  «Європейської школи» та Дутко Світлана, заступник директора гімназії м.Ужгород.

 

Партнери проекту:

  1. Лондон, Великобританія:  «Monumentum Youth Development CIC
  2. Коня, Турція: Департамент освіти та молоді провінції Коня
  3. м.Ужгород, Україна: Гімназія м.Ужгород та Європейська школа 

 

 

Під час зустрічі партнерів обговорені основні завдання проекту, затверджений період проведення міжнародної тренінгової програми, обговорені основні аспекти та принципи роботи із міжнародною молодіжною группою.   Крім того, партнери проекту з України та Великобританії відвідали ліцей м. Коня.

 

Тренінгова програма підготовлена провідними молодіжними організаціями Великобританії, Турції та України для міжнародної групи молоді 14-16 років.  З кожної країни сформована група школярів для участі у програмі, а саме:

  • 12 учнів з Лондона, Великобританія
  • 12 учнів з міста Коня ( Konya), Турція
  • 12 учнів з міста Ужгорода, України

 

Представники з 3-х країн працюватимуть спільно над бізнес ідеями, прослухають курс бізнес-планування та матимуть цікавий відпочинок. Мова спілкування: виключно англійська

 

  

 

Під час поїздки 2 – 11 листопада 2012 представники гімназії м.Ужгород не тільки отримають практичні знання щодо основ бізнесу але й зможуть запровадити свої бізнес ідеї.