Не кажи — не вмію, а кажи — навчусь!

КОНКУРС НА УЧАСТЬ ЗАГАЛЬНООСВІТНІХ ШКІЛ УЖГОРОДА У ПРОЕКТІ

10.06.2016 року розпочато виконання транскордонного проекту «Україна та Словаччина очима молоді» (Реєстраційний номер: CBC02/PSK-I/046), що спів-фінансується в рамках Норвезького фінансового механізму та державного бюджету Словацької Республіки на підставі виконання грантової угоди між Пряшівським самоврядним краєм та Регіональною Агенцією Інновацій із словацького боку та Міжнародною Асоціацією Інституцій Регіонального Розвитку «МАІРР» з боку України. Головним завданням проекту є зменшення існуючих бар’єрів для транскордонної співпраці та поліпшення транскордонного потоку інформації.

 


В рамках виконання проект передбачає створення потужної медіа складової та здійснення стратегічного планування для молоді прикордонних регіонів Словаччини та України. До травня 2017 року в м.Ужгороді буде створено молодіжні медіа центри та сформовані міжнародні групи активної молоді з метою впровадження ефективної молодіжної політики та формування сприятливого міжнародного середовища в сфері розвитку лідерських якостей для молоді в прикордонних регіонах.

 

Для участі у проекті оголошено конкурс серед загальноосвітніх шкіл м.Ужгорода та м.Кошице. За результатами конкурсу два навчальних закладів та дві молодіжні групи від обраних закладів (по 4-8 дітей старших класів від кожної школи) м.Ужгорода зможуть отримати унікальну можливість працювати разом з словацьким партнерами – школярами старших класів м.Кошице, отримати нові знання, досвід та знайти друзів за кордоном.

 

Щоб долучитися до проекту необхідно відправити заповнений мотиваційний лист (скачати тут), надсилати його до 20 липня 2016 року на поштову скриньку: associationiardi@gmail.com

 
Контактні дані: Ел. пошта: associationiardi@gmail.com Тел.: 0993254990
 
Документ у форматі PDF.