Не кажи — не вмію, а кажи — навчусь!

Оздоровча поїздка студентів Європейської школи у Словаччину

З 30 березня по 1 квітня 2012 року 12 студентів Європейської школи отримали нагоду поринути у захопливу пригоду та провести незабутній уікенд у Словаччині на ранчо «Райд під Віхорлатом».

Головна мета поїздки – оздоровлення, обмін досвідом, відпочинок та дозвілля. Розважальна програма охопила їзду верхи, догляд за конями, гіпотерапію, стрільбу із лука, розгортання вігваму, катання на бігових собаках, пізнавальні кінопокази тощо. Навчально-ознайомча поїздка обмежилася груповими тематичними тренінгами та відвідинами Середньої Технічної Школи м. Сніна.  

 

За словами керівника групи Марії Симкович, дітям просто необхідно час від часу робити подібні виїзди на природу, якнайдалі від цивілізації, адже місто зі своїм рухом, Інтернетом забирає багато часу, а головне – виснажує. Спілкування ж з тваринами, відчуття спокою та чисте повітря творять чудеса. Неймовірно, але після поїздки кудись поділися негатив, агресія, а натомість усі відчули гармонію у відносинах та спілкуванні. З упевненістю можна сказати, що такого плану відпочинок дає можливість оздоровитися не тільки фізично, але і психологічно.

Як зазначив виконавчий директор ГО «Європейська Школа» Борис Чернявський, схожі заходи незабаром стануть традиційними проектами організації, що створить сприятливі умови для оздоровлення дітей закордоном.

 

Власними враженнями поділився господар ранчо – Йозеф Орач: «Ми вперше приймали гостей із Закарпаття і хочеться вірити, що не востаннє. Діти настільки мене вразили своєю щирістю, відкритістю, запалом, особливістю, завзятістю, що чекаю з нетерпінням на чергову групу».

 

ГО «Європейська Школа» оголошує набір дітей в групи (10-12 осіб) для гіпотерапії відповідно у травні, червні та липні 2012 року. За детальнішою інформацією звертатись за телефонами: 050 372 34 22, 066 3433 51 89

 
ПРЕС-РЕЛІЗ У ФОРМАТІ PDF

Прес-служба  ГО «Європейська школа»