Не кажи — не вмію, а кажи — навчусь!

Підготовка тренерів з підприємництва для української системи освіти

Конкурсний відбір. Івано-Франківська обласна громадська організація – Громадський Центр „Ділові ініціативи” оголошує про початок відбору учасників для участі в українсько-польському проекті – „Ініціативна молодь – регіональна система підготовки тренерів з підприємництва для української системи освіти”.

 

Проект спрямований на розробку та реалізацію ефективної методології навчання молоді підприємництву та підготовку фахових українських викладачів – тренерів з підприємництва.

 

 

Проект реалізується Фундацією Розвитку Місцевої Демократії, Мало польським Інститутом місцевого самоврядування і адміністрації (м. Краків) та двома українськими партнерами: Львівською обласною громадською організацією „Західноукраїнський регіональний навчальний центр” та Івано-Франківською обласною громадською організацією – Громадський Центр „Ділові ініціативи”. Фінансову підтримку проекту здійснює Міністерство Закордонних Справ Республіки Польща в рамках конкурсу «Польська допомога розвитку 2012”  Інформація про проект.

 

Цільовою групою проекту є вчителі загальноосвітніх шкіл, працівники неурядових організацій та державних установ і органів самоврядування, які займаються молодіжними проблемами в сільських територіях та малих містах Львівської, Івано-Франківської, Волинської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької, Чернівецької, Закарпатської областей.

 

Щоб долучитися до проекту необхідно відповідати нище зазначеним критеріям і відправити заповнену анкету разом з мотиваційним листом (Анкету кандидата скачати тут) надсилати до 01 серпня 2012р на мейл – ngo.ifr.ua@gmail.com і поштовою адресою – ГЦ „Ділові ініціативи”, вул. Дністровська 26, м. Івано-Франківськ, 76019.

 

Контактна особа – асистент проекту Леся Вербовська – тел. 0679262244, офіс (факс) – 0342 – 776555

 

Обов’язкові умови:

  1. Проживати в межах території передбаченої для участі у проекті.
  2. Наявність закордонного паспорта.
  3. Відповідати цільовій групі.

 

Критерії відбору:

  1. Досвід роботи з молодими людьми (мін 3 роки).
  2. Знання тематики проекту.
  3. Наявність можливості організації групи молодих людей для участі у роботі проекту.
  4. Участь в проектах міжнародної технічної допомоги.
  5. Громадська активність.