Не кажи — не вмію, а кажи — навчусь!

Правонаступником міжнародного проекту стала громадська організація «Європейська школа»

Як один із результатів міжнародного проекту “Європейська школа обміну досвідом – платформа для забезпечення стійкої співпраці між освітніми установами в прикордонних регіонах України, Словаччини, Угорщини та Румунії”, що виконується за фінансовою підтримки Європейського Союзу в рамках реалізації Програми ENPI Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2007-2013 (HUSKROUA/0901/011), створено громадську організацію «Європейська Школа». Директором школи (на громадських засадах) став один із найбільш активних учасників проекту – Даніел Корчевський, якого привітав із призначенням координатор проекту, директор Ужгородської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №5  Петро Кіндюх.

 

«Європейська Школа» стала правонаступником міжнародного проекту та створена за ініціативою міжнародних експертів та партнерів проекту. Засновники боку України: Центр Європейських Ініціатив, з боку Словаччини: Агенція Регіонального Розвитку «ПОЛОНИНИ», «Cassovia BIC» – Центр Інновацій та Бізнесу, Угорщини: Асоціація регіонального розвитку «КІУТ».

 

Основною метою діяльності «Європейської Школи» є: дослідження та сприяння розвитку освітніх послуг, сприяння зовнішньоекономічній та інвестиційній діяльності, розвитку транскордонної співпраці, що здійснюються місцевими органами влади, недержавними організаціями, підприємницькими структурами, фізичними особами в реалізації програм та окремих освітніх проектів, спрямованих на забезпечення сталого соціально-економічного розвитку регіону, забезпечення та захист спільних інтересів членів організації.

 

За матеріалами Міжнародної Асоціації «МАІРР»