Не кажи — не вмію, а кажи — навчусь!

Вакансія на посаду експерта для розробки практичного посібника

КОНКУРС ЗАВЕРШЕНО. Центр європейських ініціатив запрошує до співпраці експертів та професійні організації для забезпечення розробки практичного посібника для освітніх організацій для проекту «Європейська школа обміну досвідом», що реалізується в рамках Програми прикордонного співробітництва ЄІСП «Угорщина – Словаччина – Румунія – Україна»

 


Проект “Європейська школа обміну досвідом” – основа для соціальної співпраці між освітніми установами в прикордонних регіонах України, Словаччини, Угорщини та Румунії, реалізовується з метою створення стійких умов для ефективної співпраці між освітніми установами та підвищення ефективності державних освітніх послуг в прикордонних регіонах, за фінансової підтримки Програми ENPI Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2007-2013.
 
Проект “Європейська школа обміну досвідом” реалізовується Загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів № 5 з поглибленим вивченням французької та англійської мов (Закарпатська область), у партнерстві з “Центром Європейських Ініціатив” (Закарпатська область), Загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів № 5 м. Івано-Франківськ з поглибленим навчанням німецької мови, (Івано-Франківська область), Асоціацією регіонального розвитку “КІУТ” (Саболч-Сатмар Берег область, Угорщина), Середньою технічною школою в м. Сніна, (Прешовський край, Словаччина) та Агентством енергетики в Марамуреші (м.Байя Маре, повіт Марамуреш, Румунія).
 
Вимоги:
Освіта: вища (бакалавр, магістр).
Професіональні навички: наявність у експерта досвіду практичної роботи по напрямку обраної теми; бажано але не обов’язково, досвід роботи з міжнародними проектами, поточна професійна робота з інформаційними матеріалами та базами даних, тощо
 
Комп’ютерні навички: професійні навички уміння роботи на комп’ютері (Інтернет, електронне листування, Windows, Microsoft Office, PowerPoint, Microsoft Excel, на рівні користувачів Facebook, Skype.
 
Контактні дані:
м. Ужгород,
вул. Швабська, 71а, оф.8
Тел./факс: 0312-673081,
Ел. пошта: natalie.nosa@gmail.com, iardi@ukr.net.