Не кажи — не вмію, а кажи — навчусь!

Вакансія на посаду експерта для забезпечення формування міжнародних партнерств

КОНКУРС ЗАВЕРШЕНО. Центр європейських ініціатив запрошує до співпраці експерта для забезпечення формування міжнародних партнерств та відповідної експертної підтримки у комунікації з партнерами з метою забезпечення успішної реалізації компоненту «формування партнерств» проекту «Європейська школа обміну досвідом», що реалізується в рамках Програми прикордонного співробітництва ЄІСП «Угорщина – Словаччина – Румунія – Україна»
 

Проект “Європейська школа обміну досвідом” – основа для соціальної співпраці між освітніми установами в прикордонних регіонах України, Словаччини, Угорщини та Румунії, реалізовується з метою створення стійких умов для ефективної співпраці між освітніми установами та підвищення ефективності державних освітніх послуг в прикордонних регіонах, за фінансової підтримки Програми ENPI Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2007-2013.
 
Проект “Європейська школа обміну досвідом” реалізовується Загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів № 5 з поглибленим вивченням французької та англійської мов (Закарпатська область), у партнерстві з “Центром Європейських Ініціатив” (Закарпатська область), Загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів № 5 м. Івано-Франківськ з поглибленим навчанням німецької мови, (Івано-Франківська область), Асоціацією регіонального розвитку “КІУТ” (Саболч-Сатмар Берег область, Угорщина), Середньою технічною школою в м. Сніна, (Прешовський край, Словаччина) та Агентством енергетики в Марамуреші (м.Байя Маре, повіт Марамуреш, Румунія).
 
Вимоги до посади:
Освіта: вища (бакалавр, магістр).
Професіональні навички: наявність у експерта досвіду практичної роботи по напрямку обраної теми, досвід управління неурядовими та громадськими організаціями, досвід формування команди, навички у реалізації завдань та підготовки фахівців з розвитку регіону в якості лідера або члена команди, бажано але не обов’язково, досвід роботи з міжнародними проектами. Поточна професійна робота з інформаційними матеріалами та базами даних.
 
Комп’ютерні навички: професійні навички уміння роботи на комп’ютері (Інтернет, електронне листування, Windows, Microsoft Office, PowerPoint, Microsoft Excel, на рівні користувачів Facebook, Skype.
 
Контактні дані:
м. Ужгород,
вул. Швабська, 71а, оф.8
Тел./факс: 0312-673081,
Ел. пошта: natalie.nosa@gmail.com, iardi@ukr.net.