Не кажи — не вмію, а кажи — навчусь!

Вакансія на посаду тренера з питань проектного менеджменту

КОНКУРС ЗАВЕРШЕНО. Центр європейських ініціатив (ЦЄІ) запрошує до співпраці громадські організації та експертів – тренерів для забезпечення тренінгової програми з питань проектного менеджменту для формування навичок у представників освітніх та професійних закладів та громадських організацій та формування проектних пропозицій в сфері освіти. асистента проектів, експерта з питань розробки інформаційних матеріалів, бази даних, місцевого експерта та перекладача інформаційних матеріалів.

 

Тренінг відбуватиметься в рамках проекту «Європейська школа обміну досвідом», що фінансується Програмою прикордонного співробітництва ЄІСП «Угорщина – Словаччина – Румунія – Україна». Пріоритетність буде надана експертам, які мають досвід у реалізації міжнародних проектів та тренінгової роботи.

 
Проект “Європейська школа обміну досвідом” – основа для соціальної співпраці між освітніми установами в прикордонних регіонах України, Словаччини, Угорщини та Румунії, реалізовується з метою створення стійких умов для ефективної співпраці між освітніми установами та підвищення ефективності державних освітніх послуг в прикордонних регіонах, за фінансової підтримки Програми ENPI Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2007-2013.
 
Проект “Європейська школа обміну досвідом” реалізовується Загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів № 5 з поглибленим вивченням французької та англійської мов (Закарпатська область), у партнерстві з “Центром Європейських Ініціатив” (Закарпатська область), Загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів № 5 м. Івано-Франківськ з поглибленим навчанням німецької мови, (Івано-Франківська область), Асоціацією регіонального розвитку “КІУТ” (Саболч-Сатмар Берег область, Угорщина), Середньою технічною школою в м. Сніна, (Прешовський край, Словаччина) та Агентством енергетики в Марамуреші (м.Байя Маре, повіт Марамуреш, Румунія).
 
Вимоги до посади тренера з питань проектного менеджменту:
Освіта: вища (бакалавр, магістр).
Професіональні навички: досвід управління неурядовими та громадськими організаціями, досвід формування команди, практичні знання основ фандрейзингу та пошуку джерел фінансування для ефективної роботи неурядових організацій, досвід тренерської роботи та досвід управління проектами Програми ENPI, навички у реалізації завдань та підготовки фахівців з розвитку регіону в якості лідера або члена команди.
 
Комп’ютерні навички: професійні навички уміння роботи на комп’ютері (Інтернет, електронне листування, Windows, Microsoft Office, PowerPoint, Microsoft Excel, на рівні користувачів Facebook, Skype.
 
Контактні дані:
м. Ужгород,
вул. Швабська, 71а, оф.8
Тел./факс: 0312-673081,
Ел. пошта: natalie.nosa@gmail.com, iardi@ukr.net.