Не кажи — не вмію, а кажи — навчусь!

ЗАПИТ ЦІНОВОЇ ПРОПОЗИЦІЇ НА ЗАКУПІВЛЮ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ВИКОНАННЯ ЗАВДАНЬ У ПРОЕКТІ

Міжнародна Асоціація Інституцій Регіонального Розвитку «МАІРР» планує закупити обладнання для виконання завдань проекту «Україна та Словаччина очима молоді». Проект спів-фінансується в рамках Норвезького фінансового механізму та державного бюджету Словацької Республіки на підставі виконання грантової угоди між Пряшівським самоврядним краєм та Регіональною Агенцією Інновацій із словацького боку та Міжнародною Асоціацією Інституцій Регіонального Розвитку «МАІРР» з боку України.

 

В рамках виконання проекту передбачає створення потужної медіа складової та здійснення стратегічного планування для молоді прикордонних регіонів Словаччини та України. До травня 2017 року в м.Ужгороді буде створено молодіжні медіа центри та сформовані міжнародні групи активної молоді з метою впровадження ефективної молодіжної політики та формування сприятливого міжнародного середовища в сфері розвитку лідерських якостей для молоді в прикордонних регіонах.
 
Звертаємось до потенційних постачальників обладнання з проханням надати цінову пропозицію щодо придбання нижче зазначеного товару. Постачальники можуть подавати свої цінові пропозиції окремо по кожному лоту і у всіх лотах одночасно.
 
Технічні характеристики.

 
 
 
Кінцевий термін подання пропозицій 08 липня 2016 року.
 
Просимо до вказаного терміну надати цінову пропозицію на бланку Вашого підприємництва, з детальним описом технічних характеристик, підтвердженого підписом керівника та печаткою фірми. Пропозицію надсилати за адресою: електронна поштова скринька: associationiardi@gmail.com, поштова адреса: 88002, м.Ужгород, вул. Другетів, 94. У разі виникнення запитань, просимо звертатись до Виконавчого директора Міжнародної Асоціації «МАІРР» – Наталії Носа (Тел.: 0993254990).
 
ЛИСТ У ФОРМАТІ PDF