Не кажи — не вмію, а кажи — навчусь!

Газета “PARABOLA” – бізнес-проект молодіжної групи гімназії м. Ужгорода

З вересня 2012 року гімназія м.Ужгорода є учасником проекту «Бізнес без кордонів», що реалізується в рамках програми «Молодь в Дії». Перший етап проекту відбувся у Туреччині, де молодіжні групи 3-х країн ( Україна, Туреччина, Великобританія) розробили та презентували бізнес-проекти. 2-ий етап проекту відбудеться в м.Ужгороді у червні – липні 2013 року. Газета «ПАРАБОЛА» – бізнес-проект, розроблений учасниками проекту від Закарпатської області, учнями гімназії м.Ужгорода. До Вашої уваги перший випуск газети, наступні випуски очікуйте в 2013 році.

 

У програмі взяли участь три молодіжні групи віком 14-17 років з України, Великобританії та Туреччини по 12 осіб з кожної країни. Україну представляли учні гімназії м. Ужгорода та Європейської школи. Тренінгова програма направлена на те, щоб ознайомити молодь з поняттям «міжнародний бізнес», його веденням, правильним складанням бізнес-планів та знаходженням ідеальних партнерів для нього. В основі першої половини дня була теоретична частина, а залишок часу був спрямований на втілення набутих знань у життя.

 


Газета Гімназіі м. Ужгорода “ПАРАБОЛА”, випуск № 1, грудень 2012 року

 

Редакційна колегія:
Зінчук Христина, Ільницький Тарас, Лукач Даніелла, Носа Аліна, Носа Наталія, Онисько Ніколет, Решетар Олександр, Роман Сергій, Стефанюк Станістав, Шелемба Павло, Щерба Ростислав.